آقبلاغ در دو کیلومتری مرکز بخش و ده کیلومتری از مرکز دهستان آلنی فاصله دارد. آقبلاغ، با مساحتی حدود ۶۱۷ هکتار در قسمت جنوبی شهرستان مشگین شهر قرار گرفته است. این روستا از طرف شمال به مشگینشهر و از طرف جنوب به ییلاق طایفهٔ عربلو و از طرف غرب به روستای اور و روستای مجندی و از طرف شرق به روستای باللوجه (میرک) متصل و همسایه میباشد.
روستای توریستی آغبلاغ در ۲۰ کیلومتری جلفا قرار گرفته ودارای آب و هوای مطلوب و منطقه کوهستانی با پوشش گیاهان دارویی و چشمه های آب فراوان وامامزاده آقا بابا و مسجد جامع آغبلاغ هست کهاین روستا رو به یک روستای توریستی تبدیل کرده که دارای اقامتگاه بومگردی نیز میباشد که اقامت در این مکان هم خالی از لطف نیست .
حوضچه وسیعی در روبروی مسجد و امامزاده قرار گرفته که آب چشمه به این حوضچه ریخته میشه و از زیر امامزاده چشمه آب گوارایی سرچشمه میگیره که اهالی برای مصرف آب معدنی از این چشمه استفاده میکنند.
دلیل نامگذاری این روستا به آغبلاغ بدلیل چشمه جوشانی هست ک در ارتفاعات این روستا وجود دارد که بدلیل آهک بالا اب غیر قابل شربی به رنگ سفید از دل کوه خارج میشه.
اهالی روستا هم مردمانی خونگرم و در عین حال کنجکاو با ذهن پرسشگر میباشند.
ییلاق آقبلاغ در دامنه کوه سبلان در جنوب مشگین شهر قرار داره. برای رفتن به این ییلاق تا یه مسیری رو میشه با ماشین شاسی رفت اما از یه مسیری به بعد رو فقط با تراکتور و نیسان میشه رفت. ماهم سوار نیسان شدیم و راهی ارتفاعات شدیم. حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه طول کشید تا رسیدیم به دشت بزرگ گلهای نسترن (البته فکر میکنم) زرد رنگ. تا چشم کار میکرد گلهای زرد و زیبا بود. ییلاق آقبلاغ در دامنه کوه سبلان قرار دارد و دورتادور این دشت فقط کوه است و خبری از درخت نیست. اونجا یه صبحونه ای خوردیم و بعدش همه مشغول عکاسی شدند، واقعا همچین طبیعتی زیبا و بکری، همیشه روبروی انسان نیست. بعد از حدود ۲ ساعت،کم کم حرکت کردیم برای برگشت. البته اگر کسی علاقه به کوهنوردی هم داشت میتونست از کوه بالا بره اما ما متاسفانه لوازم نداشتیم. در مسیر گله های گوسفند رو میبینیم که در حال چرا هستند و یا عشایری که در حال رسیدگی به دامهایشان هستند.
روستای آقبلاغ از توابع مشگین شهر اردبیل است. آق به معنی سفید و بلاغ به معنی چشمه است و به علت وجود خاک سفید در اطراف چشمه به این نام خوانده شده است. عمده درآمد این روستا از کاشت و فروش سیب زمینی است در حالی که طبیعت بی نظیر روستا و ییلاقات اطراف آن در دامنه کوه سبلان پتانسیل درامدزایی زیادی دارد و با رونق صنعت توریسم در این منطقه میتوان وضعیت روستا و مردم روستا را دگرگون کرد. مردم روستا به عنوان شغل پدری خود برای کشت سیب زمینی احترام زیادی قائل بوده و معتقد هستند که با این کار پر برکت، توانسته اند زندگی خود را اداره کنند. اما متاسفانه در سالهای اخیر به علت افت قیمت این کالا، اقصاد روستا به شدت آسیب دیده و بسیاری از کشاورزان به دنبال شغل دوم مثل تاکسی رانی و رانندگی رفته اند و برخی هم مشغول به دامداری شدند. از دیدنی های کم نظیر روستا، ییلاق آقبلاغ است همچنین آبشار آقبلاغ، آبشار کرکری، چشمه آب گرم قوتوز سویی ،قلعه جوق سبلان و ات گلی از دیگر جاذبه های اطراف روستا هستند. ییلاق آقبلاغ که در دامنه کوه سبلان با گلهای رنگارنگ در فصل بهار چشمهای هر بینده ای را مجذوب خود میکند. روستا یه خیابون اصلی داره که اکثر مغازه ها در آن قرار دارند. و در گوشه و کنار روستا، دامهارو میبینیم که ارام ارام روانه خانه هستند. از محصولات روستا علاوه بر سیب زمینی، فرش محلی و همچنین نخود و عدس و یونجه هم هستند.